Biz

EXCLUSIV! Luminita Anghel pleaca DEFINITIV din Romania! Situatia e dramatica: Mariuca, fetita luata din centrul de plasament, ramane in tara, iar artista se stabileste in SUA!

Luminita Anghel face schimbari soc la inceput de an. Dupa doua incercari nereusite de a se muta peste Ocean, artista si-a propus ca 2016 sa fie anul schimbarii vietii sale, sa isi duca visurile la indeplinire si sa emigreze in America.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 ian 2016

Conform unor surse din anturajul cantaretei, marea mutare ar urma sa aiba loc luna viitoare, in februarie, cand Luminita Anghel impreuna cu sotul ei, Silviu Dumitriade, baietelul lor in varsta de 4 ani, Filip, si David, fiul cel mare al artistei, vor pleca in SUA.

La acest plan, familia cantaretei viseaza si lucreaza de aproape doi ani. In 2015, plecarea a fost intarziata din cauza unei oferte de munca avantajoase pe care Silviu Dumitriade a avut-o in tara, sotul Luminitei Anghel fiind cooptat in echipa care s-a ocupat de ridicarea unui mall nou in Bucuresti.

Cum intre timp acesta a fost deja inaugurat si nimic nu ii mai retine in Romania, cei patru sunt decisi sa isi incerce norocul in SUA, unde se spune ca vor fi ajutati la inceput de rudele si prietenii lui Silviu Dumitriade, dar si de cantareata Elena Carstea, stabilita de ani buni peste Ocean.

Luminita Anghel alaturi de sotul ei, Silviu, si fiul lor, Filip in varsta de 4 ani

In plus, de cand Luminita a pierdut-o pe Mariuca, fetita pe care o luase in plasament, si mama biologica, Angelica Constantin, i-a luat pur si simplu copilul si nu i-a mai permis sa o vada si sa o creasca, artista nu mai are niciun motiv sa ramana pe aici.

„Ei se chinuie de mai multi ani sa plece, dar de fiecare data a intervenit cate ceva. Ori a avut sotul ei proiecte in derulare, cum este cel de la mall-ul unde a lucrat, ori era vorba despre Mariuca si faptul ca Luminita nu putea sa se desparta de cea mica. Acum, din cate se pare, totul s-a rezolvat si vor pleca luna viitoare. Au lichidat tot”, ne-a declarat o persoana din preajma familiei artistei.

Luminita Anghel si fiul ei cel mare, DavidInformatiile ca artista ar vrea sa paraseasca Romania au mai fost si in anii trecuti. La finele lui 2014, Luminita Anghel a reusit sa-si vanda locuinta din centrul Capitalei si s-a mutat cu chirie intr-un apartament din apropierea zonei unde locuia. Faptul ca aceasta nu a achizitionat o alta proprietate si a ales sa locuiasca provizoriu intr-o locuinta inchiriata, dar si vanzarea tuturor bunurilor pe care le detinea familia sa, au intarit zvonurile plecarii.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X