Stiri

EXCLUSIV! Un miliard de euro din averea lui Patriciu s-a evaporat! Sotia miliardarului a declansat o adevarata ancheta pentru a da de urma banilor! Sunt vizate mai ales conturile omului de afaceri din Elvetia! In acest timp executorii bat la poarta familiei

Sotia lui Dinu Patriciu incearca din rasputeri sa scape de executorii care-i bat tot mai insistent la usa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


EXCLUSIV! Un miliard de euro din averea lui Patriciu s-a evaporat! Sotia miliardarului a declansat o adevarata ancheta pentru a da de urma banilor! Sunt vizate mai ales conturile omului de afaceri din Elvetia! In acest timp executorii bat la poarta familieiicon photo
Dinu Patriciu a lasat in urma multe problemeDinu Patriciu a murit cu datorii uriase la banci, lasandu-si familia intr-o situatie extrem de complicata din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, sotia si fiicele miliardarului spera sa dea de urma unor sume uriase, pe care acesta le-ar fi „ascuns” prin diverse conturi. Si nu vorbim de sume mici, ci de aproape 1 miliard de euro.

La mai mult de un an si jumatate de la moartea lui Patriciu, familia inca spera sa dea de urma banilor. In acest sens, Dana Patriciu a facut o solicitare oficiala instantei pentru a trimite mai multe adrese unor institutii bancare din tara si strainatate prin care sa fie comunicate extrasele de cont ale operatiunilor in conturile lui Patriciu incepand cu luna noiembrie 2011.

Solicitarea a venit la putin timp dupa ce publicatia „The Guardian” a scris ca Dinu Patriciu se afla pe lista scurta a clientilor romani care au conturi speciale la o banca elevetiana care a fost acuzata ca-si ajuta clientii sa-i fereasca de controalele fiscale. Conform sursei citate, suma depaseste 800 de milioane de euro. De asemenea, in ultimele luni de viata, Patriciu a imprumutat sume mari de bani de la diverse banci romanesti, sume a caror destinatie nu este cunoscuta de membrii familiei, mai ales ca la vremea respectiva miliardarul era in divort de sotia lui oficiala.

EXCLUSIV! Un miliard de euro din averea lui Patriciu s-a evaporat! Sotia miliardarului a declansat o adevarata ancheta pentru a da de urma banilor! Sunt vizate mai ales conturile omului de afaceri din Elvetia! In acest timp executorii bat la poarta familiei
Dinu si Dana Patriciu erau in divort cand afaceristul a murit

Atat in Romania, cat si in multe alte state din lume, este extrem de complicat pentru urmasi sa dea de urma unor conturi de a caror existenta nu stiau. Institutiile bancare pot invoca secretul bancar, ingreunand procesul de recuperare a sumelor de catre mostenitori. Asa apar asa-zisele conturi-fantoma, care pot ramane zeci de ani intr-o banca, aceasta neavand nici un interes sa anunte rudele celui care a decedat de existenta lor.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune