Vedete

EXCLUSIV | Pelinel a decis cand va naste! Valentina tine cont si de superstitii pentru binele baietelului ei!

Valentina Pelinel a hotarat perioada in care isi va aduce pe lume baietelul! Frumoasa femeie isi doreste din tot sufletul ca nasterea ei sa fie usoara si, daca va dori Dumnezeu, sa aiba loc in zile cu incarcatura religioasa importanta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


EXCLUSIV | Pelinel a decis cand va naste! Valentina tine cont si de superstitii pentru binele baietelului ei!icon photo
Pelinel se bucura din plin de graviditate! Manechina vorbeste foarte mult despre sarcina ei si pare ca nici macar o barfa rautacioasa nu o atinge. Important este ca totul sa decurga normal si bebelusul sa apara pe lume in perioada in care a stabilit blondina cu medicul sau ginecolog.

EXCLUSIV | Pelinel a decis cand va naste! Valentina tine cont si de superstitii pentru binele baietelului ei!
Valentina a luat in calcul, in ultima vreme, varianta de a naste in zile de sarbatoare. De altfel, recent, ea s-a destainuit unor apropiate ca isi doreste enorm ca fiul ei sa vada lumina zilei la inceputul lunii mai.

EXCLUSIV | Pelinel a decis cand va naste! Valentina tine cont si de superstitii pentru binele baietelului ei!
“De cand este insarcinata, Pelinel radiaza! Este mereu fericita si foarte rar am vazut-o fara un zambet pe buze. Se gandeste doar la binele copilului si face tot posibilul sa stea departe de rautatilor celor din jur, care, uneori, incearca sa o puna la zid! Se alimenteaza corespunzator, face sport, merge la intalniri in care se vorbeste despre cum trebuie crescuti bebelusi, iar mai nou, s-a decis si cand vrea sa nasca. Valentina spera sa fie in primele zile ale lunii mai, atunci cand se sarbatoreste Pastele. Ea considera ca un copil venit pe lume in acea perioada va avea mai mult noroc in viata si va binecuvantat. Este o superstitie de a ei!”, au dezvaluit apropiatele vedetei pentru WOWbiz.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune