Stiri

EXCLUSIV | Politistul-pamfletar Marian Godina a castigat salariul sau pe 9 ani in cateva ore! Agentul de la rutiera a dat lovitura cu cartea sa si s-a asigurat financiar pentru urmatoarea perioada

Marian Godina, politistul-pamfletar de pe Facebook, a dat lovitura vietii cu primul sau volum lansat „pe hartie”, numita „Flash-uri din sens opus”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


EXCLUSIV | Politistul-pamfletar Marian Godina a castigat salariul sau pe 9 ani in cateva ore! Agentul de la rutiera a dat lovitura cu cartea sa si s-a asigurat financiar pentru urmatoarea perioadaicon photo
Marian Godina, cel mai bun scriitor dintre politistiScandalul dintre Marian Godina si superiorii lui, care s-a incheiat cu decapitarea IPJ Brasov, l-a propulsat pe Marian Godina in topul scriitorilor romani. La lansarea de la Bucuresti, aula Bibliotecii Central-Universitare s-a dovedit neincapatoare, iar in sala s-a aflat inclusiv premierul Dacian Ciolos, care l-a laudat pe politist pentru curajul sau.

In cifre, cartea „Flash-uri din sens opus” s-ar traduce printr-o suma frumusica ce urmeaza sa intre in buzunarul agentului de circulatie care, in mod obisnuit, nu castiga mai mult de 1.800 de lei pe luna. Pana la momentul lansarii, pe site-ul editurii care produs cartea, s-au inregistrat 20.000 de precomenzi. La 30 de lei volumul, asta inseamna castiguri de aproximativ 600.000 de lei. Cel mai probabil, Godina va primi in jur de 30% din aceasta suma (cifra difera de la un caz la altul, in functie de contractul pe care Marian Godina l-a semnat cu editura), adica aproximativ 200.000 de lei (2 miliarde lei vechi). Asta inseamna aproape 45.000 de euro si e echivalentul salariului sau in politie pe aproximativ 9 ani.

EXCLUSIV | Politistul-pamfletar Marian Godina a castigat salariul sau pe 9 ani in cateva ore! Agentul de la rutiera a dat lovitura cu cartea sa si s-a asigurat financiar pentru urmatoarea perioada

Iar asta e doar inceputul, pentru ca e greu de crezut ca vanzarile se vor opri aici. Pana la urma, scandalul provocat de Marian Godina, cel mai simpatic politist de pe Facebook s-a dovedit a fi cea mai buna campanie de marketing posibila.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune