Biz

EXCLUSIV! Prima declaratie a doctorului care l-a operat pe Bittman” Este acasa si se va reface in curand!” Daca nu se opera, canteretul ar fi riscat o incurcatura de intestine!

Indragitul solist al trupei Holograf a suferit ieri o interventie chirurgicala laparoscopica din cauza unei herni inghinale, insa, din fericire, totul a decurs bine si artistul a fost externat in aceasta dimineata! Doctorul care l-a operat pe “Danutz” are vesti bune pentru fanii Holograf!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 10 apr 2013

Nu a fost o interventie complicata, ca atare, Dan Bittman a fost externat. Este acasa acum si se va reface in curand. Fanii pot sa stea linistiti! Mai multe detalii nu va pot oferi pentru ca nu este deontologic sa vorbesti despre pacientii tai”, ne-a declarat Rubin Munteanu, unul dintre cei mai buni doctori din Romania specializati in chirurgie laparoscopica, care l-a “aranjat” pe Bittman.

Specialistul e de parere insa ca o astfel de afectiune, ca cea a lui Bittman nu poate fi ignorata iar singura varianta de vindecare este interventia pe masa de operatie.

Dr. Rubin MunteanuScopul tratamentului chirurgical (singurul posibil in cazul herniilor) este sa vindece boala complet si definitiv.  In absenta acestuia evolutia afectiunii este catre aparitia uneia din cele cateva complicatii posibile (si mai ales probabile): marire monstruoasa de volum, incarcerare si  strangulare herniara … cu ocluzie intestinala (incurcatura de intestine). Complicatiile pun viata in pericol si trebuie tratate chirurgical in maxima urgenta”, sustine doctorul Rubin Munteanu pe site-ul www.hernielaparoscopica.ro

 

EXCLUSIV! Adevarul despre noua operatie a lui Dan Bittman! Solistul s-a internat in mare secret inca de acum 4 zile! A venit pe picioarele lui si a fost "cazat" in cea mai buna rezerva a spitalului "Sfantul Ioan"

print
Stiripesurse.ro
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
X