Paparazzi

EXCLUSIV! Cum reuseau Borcea si Pelinel sa se iubeasca chiar sub ochii partenerilor oficiali! Avem detalii incendiare despre vacantele petrecute impreuna de cuplurile Cristi si Mihaela Borcea, respectiv Cristi Boureanu si Valentina

Cei patru au avut o relatie de prietenie foarte apropiata, petrecandu-si frecvent, impreuna, in urma cu cinci ani, concediile si Sarbatorile de sfarsit de an.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Radulescu


Cristi Borcea a devenit prieten bun cu Cristi Boureanu, undeva prin 2010. Cei doi aveau un cerc de prieteni comuni, erau oarecum de varste apropiate si le-a fost usor sa se apropie unul de celalalt.

EXCLUSIV! Cum reuseau Borcea si Pelinel sa se iubeasca chiar sub ochii partenerilor oficiali! Avem detalii incendiare despre vacantele petrecute impreuna de cuplurile Cristi si Mihaela Borcea, respectiv Cristi Boureanu si Valentinaicon photo

Evident ca, adeseori, cand ieseau in oras, cei doi erau insotiti si de sotii, Valentina, respectiv Mihaela. Asa a remarcat-o Borcea pe fosta manechina, apropiati ai fostului actionar dinamovist sustinand ca acesta s-ar fi imprietenit special cu Boureanu, pentru a putea ajunge mai usor la... Pelinel.

Astfel, cele doua cupluri au inceput sa se vada din ce in ce mai des si chiar sa petreaca vacantele impreuna, in locuri exclusiviste din strainatate, dar si in diverse locatii de lux din Romania, cum ar fi Revelioanele de la Poiana Brasov.

EXCLUSIV! Cum reuseau Borcea si Pelinel sa se iubeasca chiar sub ochii partenerilor oficiali! Avem detalii incendiare despre vacantele petrecute impreuna de cuplurile Cristi si Mihaela Borcea, respectiv Cristi Boureanu si Valentina

Oameni din anturajul lui Borcea sustin ca in aceste vacante, Borcea si Pelinel isi gaseau timing-ul perfect pentru a disparea in acelasi timp. Cristi fie sustinea ca merge la sauna sau la sala de forta, in timp ce Mihaela dormea, iar Valentina gasea ca alibi vizita la vreun salon de infrumusetare din luxoasele resorturi unde cei patru se cazau.

In plus, majoritatea excursiilor erau platite de Borcea, care il suna pe Boureanu si il anunta direct ca i-a facut o surpriza si ca vor merge impreuna in vacanta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"icon photo

Vedete

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"

Desi au trecut trei zile de la producerea crimei odioase de la metrou, in urma careia o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, ecourile atacului se mai aud inca.

Titlu secțiune