Biz

EXCLUSIV | Totul despre parastasul de 7 ani al Fanicai Salam. Manelistul a suportat toata cheltuiala, dar a stabilit si reguli clare. S-au fiert 10 kilograme de fasole! Roxana Dobre a absentat!

Peste trei saptamani se vor implini 7 ani de la moartea Fanicai Salam. Sotia lui Florin s-a stins in 2009, la varsta de 28 de ani, in urma unor afectiuni hepatice cu complicatii. Tragedie a zguduit la vremea respectiva, atat familia manelistului cat si intreaga Romanie.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 28 mar 2016

Asa arata mormantul Fanicai SalamSaptamana trecuta insa, in cel mai mare secret si discretie, familia Fanicai si cea a lui Florin Salam s-au intalnit la discutii de taina, manelistul dictand cum si cand sa se organizeze parastasul de 7 ani de la moartea Fanicai. “Florin si-a consultat agenda si a spus in ce zi era el liber si singura era o zi de joi. Au fost multe lucruri de care a trebuit sa se tina cont asa ca pana la urma s-a ales ziua de joi, 24 martie si atunci s-a facut. Florin a cerut discretie, da. In doua zile au fost facute cumparaturile, s-a pregatit mancarea, s-au luat hainele, vase si au fost anuntat oamenii. S-au impartit 24 de vase si alte zeci de pachete la oamenii sarmani de pe strada. S-au luat haine de 2.000 de euro, toate de firma si alese pe gustul Fanicai. Doar hainele au fost atat, ca restul cine sa poata sa calculeze. Pai, pe langa vase si pachete s-au pus randuri, randuri de mese. Unul venea, altul pleca. A inceput pe la 12:00 -13:00 cu servirea si nu ne-am oprit pana pe la 20:00-21:00. Cred ca au fost 80 -90 de persoane la masa, nu-i mai pun pe-ai nostri la socoteala. S-a mers la biserica, apoi la cimitir, dupa care s-a venit acasa in vila lui Florin din Berceni. A fost parastas mare. Si important, dar si cu cheltuiala. Ca sa va dati seama de cantitati ganditi-va ca s-au fiert 10 kilograme de fasole, pentru gatit, si 2 kilograme de grau pentru coliva. S-a gatit in cantitati mari, ca la restaurant si nimeni nu a plecat de la parastas cu mana goala. S-a impartit numai mancare de post, asa cum se face in aceasta perioada. A fost prezent si Florin si copiii, toata lumea, si nu a fost persoana care sa bata la poarta sa nu fie primita si omenita”, ne-a declarat una din surorile Fanicai Salam.Florin Salam pe vremea cand era fericit alaturi de sotia sa, Fanica

In schimb, intrebata daca Roxana Dobre a fost prezenta la parastas, a ajutat la pregatiri sau l-a insotit pe Florin, aceasta a fost rezervata si a preferat sa spuna ca Roxana a absentat si ca, probabil, a ramas acasa sa aiba grija de Maria, fetita de 6 luni a lui Florin Salam.

 

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X