Vedete

EXCLUSIV! Tudor Chirila, la un pas sa renunte la Vocea Romaniei! Ce l-a suparat atat de tare? Cand toata lumea credea ca Loredana “va zbura” din show, informatii surprinzatoare ies la iveala

Dupa incheierea ultimei editii “Vocea Romaniei”, gurile rele o dadeau ca si plecata pe Loredana Groza. Cand colo, surse din echipa emisiunii au rasturnat pentru WOWbiz.ro toate zvonurile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cristina Matei


EXCLUSIV! Tudor Chirila, la un pas sa renunte la Vocea Romaniei! Ce l-a suparat atat de tare? Cand toata lumea credea ca Loredana “va zbura” din show, informatii surprinzatoare ies la ivealaicon photo

Cei care credeau ca Loredana n-o sa mai apara la “Vocea Romaniei” aveau argumentele lor. Alegerile neinspirate facute de cantareata in calitate de jurat au dus-o in jenanta ipostaza de a nu avea nici un concurent in finala la care a asistat ca simpla spectatoare.

Iata insa ca surse din cadrul echipei “Vocea Romaniei” au facut pentru WOWbiz.ro dezvaluiri surprinzatoare. Astfel, avem toate sansele s-o vedem multa vreme pe Loredana ca jurat al emisiunii daca faimoasa cantareata va semna contractul care se afla in acest moment pe masa ei si care presupune o prelungire pe TREI ANI (!!!) a participarii ei in cadrul show-ului.

EXCLUSIV! Tudor Chirila, la un pas sa renunte la Vocea Romaniei! Ce l-a suparat atat de tare? Cand toata lumea credea ca Loredana “va zbura” din show, informatii surprinzatoare ies la iveala

In schimb, in ceea ce-l priveste pe Tudor Chirila, lucrurile sunt un pic mai complicate. Desi se afla evident pe val, fiind in acest moment cel mai de succes jurat din cei patru, cu doua trofee “Vocea Romaniei” la activ, nonconformistul cantaret le-a dat mari emotii celor de la PRO TV. Cunoscut ca fiind un tip taios, care nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume, Tudor Chirila si-a facut auzita de multe ori vocea cand nu i-au convenit anumite aspecte din bucataria show-ului. Ba chiar, la un moment dat, cand spiritele s-au incins serios, Tudor a anuntat ca nu mai vrea sa participe la o noua editie “Vocea Romaniei”.

Bineinteles, toata lumea spera ca el a aruncat amenintarea aceasta “la nervi” si ca, pana cand vor incepe preselectiile, Tudor se va linisti si se va aseza confortabil in scaunul de “jurat”, ipostaza care il prinde atat de bine incat aproape nimeni nu-si mai aminteste ca pe acolo a trecut si Horia Brenciu.

 
 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune