Biz

Fabuloasa viata amoroasa a prezentatorului tv Mircea N. Stoian! A divortat de sotie, s-a despartit de logodnica, iar la 60 de ani a anuntat ca se afla intr-o relatie complicata: „Ce, e interzis de lege?”

Mircea N. Stoian are probleme in amor.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 aug 2017

Actorul Mircea N. Stoian s-a retras de ceva vreme din lumea televiziunii pentru a se dedica altor proiecte, dar si pentru a avea grija de sanatatea sa, mai ales ca la inceputul acestui an a fost internat dupa ce a avut niste dureri groaznice la spate. (vezi ce oferta spectaculoasa a primit Mircea Stoian). Stoian s-a pus, insa, pe picioare, iar moralul a fost ridicat si de faptul ca, in luna martie, le-a marturisit amicilor ca este implicat intr-o relatie sentimentala, cu doua luni inainte sa implineasca 60 de ani.

Dana, fosta sotie a lui Stoian, a emigrat in Canada

„Alta relatie?”, l-a intrebat o amica. „Ce, e interzis de lege?”, a replicat Stoian. Fosta vedeta tv nu le-a dat prea multe detalii prietenilor, legate de identitatea femeii pe care o iubeste, insa zilele trecute i-a anuntat ca statusul relatiei s-a modificat: „Este complicata”. „Toate relaţiile sunt complicate!”, au incercat sa-l consoleze amicii. “Sunt bine, doamna e bine. Doar ca lucrurile s-au complicat. Se descurca singure”, a explicat Stoian. Acesta a avut mereu o viata sentimentala intensa.

Oana, fosta logodnica a lui Stoian, a ales sa fie o prezenta discreta

In anii `90 a divortat de sotia sa, Dana, care i-a daruit un baiat, iar acum cativa ani a anuntat ca s-a logodit cu o femeie pe nume Oana. Stoian a aparut la cateva evenimente alaturi de aceasta, dar a anuntat, de mai multe ori, ca a rupt logodna. In octombrie 2014, Stoian chiar s-a despartit de logodnica. „Incepand de ieri am rupt relatia cu Oana. Definitiv. De astazi sunt liber de contract”, anunta Mircea N. Stoian.

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X