Biz

Familia lui Cevdet, condamnata la moarte! Ce se va intampla cu patriotul azi, in "Patria mea esti tu!", de la 20.00, la Kanal D

Mai mult ca niciodata, Cevdet este prins intre datorie si familie. El trebuie sa isi salveze familia de la moarte cu orice pret, dupa ce comandantul grec a dispus arestarea acestora pentru tradare, urmand apoi a fi executati.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat luni, 23:00

Lui Cevdet i s-a cerut sa isi tradeze tara si, doar asa, familia lui poate scapa cu viata, nu insa si el. Indiferent de alegerea facuta de Cevdet, Vasili il va trimite pe acesta in fata plutonului de executie.

Azize este devastata de cand a aflat ca lui Cevdet i-a fost descoperita identitatea si spera intr-un miracol care sa ii salveze barbatul si familia de la moarte.

Azize ii cere cu staruinta lui Cevdet sa nu o paraseasca pentru ca nu ar mai suporta sa traiasca fara el. Constient ca poate muri in misiunea pe care o are de indeplinit, Cevdet ii cere iubitei lui Azize sa mearga mai departe, indiferent de ceea ce se va intampla cu el, si o roaga sa le spuna copiilor adevarul despre el.

Vasili va avea parte de surpriza vietii lui atunci cand va afla ca mai are un fiu. 

Nu ratati un nou episod din "Patria mea esti tu!", azi, de la 20.00, la Kanal D
 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X