Vedete

Farsa GENIALA pentru Varciu! O fana libidinoasa l-a agresat sexual! Dialogul dintre ei intrece orice limita! Lesini de ras garantat

O concurenta de la Roata Norocului l-a facut pe Liviu Varciu sa o ia razna. Aceasta a flirtat cu el la filmari, l-a pipait si l-a mangaiat, iar el nici nu stia cum sa reactioneze, mai ales ca in platou se afla si sotul Mariei, superba bruneta care a pus ochii pe el.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Totul a fost doar o farsa pusa la cale de colegii lui Liviu Varciu. Unul dintre complici, Madalin Ionescu, era si el invitat la emisiunea cu totul si cu totul deosebita.

"De cand te-am vazut pe tine, nu mai am o casnicie fericita. De foarte mult timp imi doream sa te cunosc", se confesa Maria lui Liviu.Cu fiecare ocazie, doamna punea mana pe prezentatorul emisiunii, ii pipaia muschii si materialul camasii.

"Suntem la un concurs aici", i-a spus el Mariei cand a simtit ca lucrurile o iau razna. "Vad ca iti face ochi dulci. I-am spus sa fie atenta la concurs, nu la tine", a marturisit si sotul, si el complice la farsa.

"Ai un nume foarte frumos, ca si tine", l-a complimentat ea. "Opaaaaaa, pune mana pe roata! Suntem la televizor, intr-o emisiune, sotul este in spate", a incercat el sa o determine sa se concentreze la concurs.


Liviu: "Sunteti swingeri?"

Maria: "Sotul stie ca te iubesc de atatia ani"

Sotul: "Ma surprinde si pe mine, eu stiam ca vine la concurs. Intreci orice masura. Il iei pe Liviu de mana. Eu sunt sotul tau, stau acolo in spate"

Madalin punea paie pe foc. "Crezi ca poti sa faci fata concurentei?", il intreba el pe sotul concurentei.

"De unde i-ati adus pe astia in calduri?", se intreba Liviu. "Nu imi stricati emisiunea, ma enervez. Uita gesturile astea cu caldurile, lasa coada jos si gata. Inceteaza".Cand deja se enervase si incepuse sa urle, gata sa evacueze platoul, Liviu a aflat ca totul fusese o farsa.


"Nu era genul meu", a explicat Liviu ulterior.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune