Vedete

„Fata de suflet” a Ilenei Ciuculete a facut ravagii intr-un club de noapte cu decolteul ei! Vezi cum s-a pozat Codruta cu sticla de whisky!

Codruta Floricel, cel mai mare fan al Ilenei Ciuculete, a avut o relatie speciala cu cantareata de muzica populara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


„Fata de suflet” a Ilenei Ciuculete a facut ravagii intr-un club de noapte cu decolteul ei! Vezi cum s-a pozat Codruta cu sticla de whisky!icon photo

Ileana Ciuculete a numit-o „fata mea de suflet” pe Codruta Floricel, o tanara din Craiova care este cea mai mare fana a cantaretei de muzica populara. Cele doua au avut o relatie speciala, iar, dupa moartea artistei, Codruta se ocupa de o pagina de facebook ce mentine vie amintirea Ilenei Ciuculete. Codruta este si o tanara atragatoare, care are multi admiratori, acestia apreciind-o pe "fiica de suflet" a Ilenei Ciuculete pentru ca si-a etalat decolteul in club.

(vezi motivul pentru care Codruta sustine deshumarea Ilenei Ciuculete)

Serile trecute, Codruta a iesit, impreuna cu cativa amici, intr-un club de noapte din Craiova, tinuta sexy a Codrutei atragand atentia tuturor.

"Fiica de suflet" a Ilenei Ciuculete si-a etalat decolteul in club, unde a baut whisky

"Fiica de suflet" a Ilenei Ciuculete si-a etalat decolteul in club, acolo unde a venit imbracata intr-o camasa alba. Codruta s-a fotografiat si in timp ce se afla pe o canapea, pe masa din fata ei stand o sticla de whisky, pusa la gheata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune