Paparazzi

Fetitele fotbalistului Alex Chipciu sunt noile "concurente" de la Bravo, ai stil! Medeea si Aria au facut senzatie in fata juratilor si au primit cate trei de DA | VIDEO EXCLUSIV

Vizita surpriza in platoul emisiunii "Bravo, ai stil!".
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 mar 2017

Alexandru Chipciu este un om implinit. Transferat in vara anului trecut la Anderlecht, unde are prestatii din ce in ce mai bune, ex-stelistul are cu ce se mandri. Are acasa doua fetite superbe, Medeea (3 ani si 7 luni) si Aria (2 ani si 3 luni), care sunt deja vedetele familiei.

Dar cand tati nu e acasa, cele mici isi fac de cap in platoul de la “Bravo ai stil!”. Fane infocate ale emisiunii, Aria si Medeea si-au dorit foarte mult sa-i cunoasca pe jurati, pe Ilinca, dar si pe concurentele lor preferate. Imbracate cu stil, cele mici au avut placerea sa o intalneasca pe castigatoarea editiei trecute, Silvia, cu care s-au si pozat, dar si pe concurenta lor favorita din noul sezon, Marisa, pe care o si doresc castigatoare a marii finale. Deja pasionate de lumea modei, micutele au avut ocazia sa defileze in platou, sa-si demonstreze talentul de mici. 

print
Stiripesurse.ro
Doliu urias in lumea televiziunii! A murit un celebru comentator de sport. A fost ucis de o boala grava
Doliu urias in lumea televiziunii! A murit un celebru comentator de sport. A fost ucis de o boala grava
X