Paparazzi

Fetitele fotbalistului Alex Chipciu sunt noile "concurente" de la Bravo, ai stil! Medeea si Aria au facut senzatie in fata juratilor si au primit cate trei de DA | VIDEO EXCLUSIV

Vizita surpriza in platoul emisiunii "Bravo, ai stil!".
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 mar 2017

Alexandru Chipciu este un om implinit. Transferat in vara anului trecut la Anderlecht, unde are prestatii din ce in ce mai bune, ex-stelistul are cu ce se mandri. Are acasa doua fetite superbe, Medeea (3 ani si 7 luni) si Aria (2 ani si 3 luni), care sunt deja vedetele familiei.

Dar cand tati nu e acasa, cele mici isi fac de cap in platoul de la “Bravo ai stil!”. Fane infocate ale emisiunii, Aria si Medeea si-au dorit foarte mult sa-i cunoasca pe jurati, pe Ilinca, dar si pe concurentele lor preferate. Imbracate cu stil, cele mici au avut placerea sa o intalneasca pe castigatoarea editiei trecute, Silvia, cu care s-au si pozat, dar si pe concurenta lor favorita din noul sezon, Marisa, pe care o si doresc castigatoare a marii finale. Deja pasionate de lumea modei, micutele au avut ocazia sa defileze in platou, sa-si demonstreze talentul de mici. 

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X