
kanald.ro
Vedete
Ana Patriciu s-a ocupat de cele doua restaurante detinute de familie, dar afacerile s-au dovedit a fi paguboase.
Dinu Patriciu, milionarul care a murit in august 2014, si-a lasat mare parte din avere celor doua fiice ale sale, Ana si Maria. Pe Ana a incercat sa o implice in afaceri de mai multa vreme, incredintandu-i conducerea unui restaurant de lux din Bucuresti. In 2012, presa a relatat ca resraurantul respectiv, in care Patriciu investise doua milioane de euro, a dat faliment, din cauza preturilor mari, dar si a chiriei de 9.000 de euro pe luna.
Ulterior, Ana Patriciu a preluat responsabilitatea conducerii unul alt restaurant, din zona Floreasca. Nici aici lucrurile nu merg grozav, firma care detine restaurantul inregistrand o pierdere de aproximativ 420.000 de euro in 2015. In vara lui 2016, Ana Patriciu a renovat restaurantul, sperand intr-o revigorare. Cu un an inainte, firma Anei a fost data in judecata de o societate din Borsec, care asigura aprovizionarea cu apa minerala si bauturi racoritoare a restaurantului, probabil pentru facturi neachitate.
„Admite cererea formulată de creditorul....Încuviinţează executarea silită împotriva debitorului, prin toate formele de executare, în temeiul titlului executoriu reprezentat de ordonanţa nr. 811/20.05.2015 pronunţată de Judecătoria Topliţa în dosarul nr. 997/326/2015 şi încheierea de îndreptare eroare materială din data de 19.08.2015, pentru suma ce rezultă din titlul executoriu şi orice accesorii, actualizări şi cheltuieli de executare silită ce ar putea rezulta sau calcula în cursul executării silite.
Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu menţionat. Fără cale de atac”, se arata in hotararea judecatorilor.