Vedete

Fiica vitrega a Angelei Similea a dat lovitura in Africa de Sud! Afrodita, fata cea mica a lui Victor Surdu, este casatorita cu un afacerist care ii invata pe sud-africani sa invinga seceta

Ultimul sot al Angelei Similea, Victor Surdu, a avut doua fete, pe Monica si pe Afrodita, rezultate din prima casnicie, cu Stefania Soreanu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Fiica vitrega a Angelei Similea a dat lovitura in Africa de Sud! Afrodita, fata cea mica a lui Victor Surdu, este casatorita cu un afacerist care ii invata pe sud-africani sa invinga seceta icon photo

Victor Surdu a incetat din viata in 2011, la 63 de ani, din cauza unui cancer la pancreas, in urma sa ramanand sotia Angela Similea si fetele Monica si Afrodita, rezultate din prima casnicie a politicianului, cea cu Stefania Soreanu. Daca Monica este stabilita in Italia, unde este medic la o clinica din Verona, Afrodita Victorita (43 de ani) s-a mutat in Africa de Sud, unde si-a intemeiat o familie alaturi de Jan Verbaak, un afacerist.

 

 

Fata vitrega a Angelei Similea a dat lovitura in Africa de Sud. Afrodita e casatorita cu un afacerist care face bani frumosi cu sud-africanii!  

Dupa ce a incercat o perioada sa faca bani dintr-un camping ecologic sau ca organizator de nunti, sotul Afroditei s-a reorientat si mai nou le preda sud-africanilor lectii de supravietuire a culturilor pe perioada secetei, meserie foarte rentabila.  

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune