Vedete

Filmarea periculoasa facuta in masina ultimei sotii a lui Andrei Gheorghe! In timp ce Petruta conducea, Max isi "dubla" mama pe geam VIDEO

Petruta este ultima sotie a luI Andrei Gheorghe, de care divortase in 2015.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Filmarea periculoasa facuta in masina ultimei sotii a lui Andrei Gheorghe! In timp ce Petruta conducea, Max isi "dubla" mama pe geam VIDEO icon photo

Cunoscutul realizator radio si tv Andrei Gheorghe a incetat din viata pe 19 martie, invins de niste probleme cardiace mai vechi. Andrei avea un singur copil natural, pe Anastasia, din prima casnicie a vedetei, dar se intelegea perfect si cu copiii Petrutei, a doua lui nevasta, de care divortase in 2015.

Practic, pentru Katarina si Max, copiii Petrutei, Andrei Gheorghe era ca un tata, jurnalistul implicandu-se in viata lor chiar si dupa separarea de mama acestora. Intr-o filmare realizata acum un an si jumatate, Petruta apare la volan, conducand masina, in timp ce Katarina il filmeaza pe fratele ei, Max, in timp ce acesta isi "dubleaza" mama pe geam! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune