Vedete

Firicel, acuzatii dure la adresa CREDIDAM! A fost dat afara cu politia "Si-au construit un imperiu protejat de.."

Firicel continua razboiul cu CREDIDAM si aduce acuzatii grave la adresa asociatiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Firicel, acuzatii dure la adresa CREDIDAM! A fost dat afara cu politia "Si-au construit un imperiu protejat de.."icon photo
 
Actorul Cuzin Toma, cunoscut drept Firicel, se lupta in continuare cu CREDIDAM. El sustine ca nu mai vrea ca ei sa-i colecteze banii si ca de fiecare data cand se duce sa vorbeasca cu ei, este dat afara de acolo si este chemata politia. 
 
Acelasi lucru s-a intamplat si ieri, cand actorul a mers sa ceara ceea ce el spune ca i se cuvine de drept. Mai mult, sustine ca asociatia CREDIDAM este protejata de oamenii legii, care, spune el,  ar fi corupti. 
 
"Ieri am avut acelasi raspuns de la CREDIDAM ca si in februarie...iar a chemat politia iar au sarit toti in sus ca vezi Doamne eu fac scandal... CREDIDAM refuza sa puna la dispozitia expertului contabil actele necesare! Nu vreau sa-mi mai colecteze banii CREDIDAM si Gheorghiu! De cate ori merg la sediu, unde sunt obligat sa merg, sa-mi cer drepturile, CREDIDAM cheama politia... Ce ati face in locul meu? El e cel care ma trimite la plimbare.
 
Pe banii mei si ai tai, “artistule”, si-a construit un imperiu protejat de politie si de toti cei corupti din sistem... Formula de calcul este ceva de care nu au auzit in viata lor, desi colecteaza 10 milioane anual banii artistilor uita sa-i si repartizeze... De ce acceptati sa fiti furati??? Dragi artisti... Am ajuns sa ne umilim in fata hotilor si borfasilor, pe banii nostrii!!", a scris el pe pagina persoanal de Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune