Vedete

Firma de lactate a familiei Halep merge mai bine de cand nu mai e administrata de tatal campioanei! Cifra de afaceri e impresionanta

Firma de lactate a familiei Halep a avut cel mai bun an dupa ce tatal campioanei s-a retras din functia de administrator.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Firma de lactate a familiei Halep merge mai bine de cand nu mai e administrata de tatal campioanei! Cifra de afaceri e impresionantaicon photo


Parintii Simonei Halep au investit in cariera tenismenei multi bani, majoritatea proveniti dintr-o afacere a familiei. Stere si Sultana Halep detin o firma care produce lactate si care a mers destul de prost in ultmii ani.


In urma cu trei ani, tatal Simoeni s-a retras din functia de administrator al firmei intr-un moment in care aceasta mergea tot mai prost. Interesant este ca, dupa acel moment, lucrurile au inceput sa functioneze. Astfel, in 2015, firma a ajuns la o cifra de afaceri de 478.000 lei, dublu fata de anul precedent, iar in 2016 (ultimul an fiscal raportat), s-a atinc un record de 530.000 lei, cifra de afaceri.


Chiar si asa, firma continua sa fie pe pierdere. In 2016, pierderea a fost de 200.000 lei. Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume si a strans pana acum in cariera peste 20 milioane dolari, din care un sfert doar in 2017.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune