Vedete

Fiul lui Banica jr, copie la indigo a lui Mihai din "Liceenii"! Radu Stefan e cu 4 ani mai tanar decat avea tatal sau cand a debutat pe ecrane

Fiul lui Stefan Banica jr este un star in devenire.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Fiul lui Banica jr, copie la indigo a lui Mihai din "Liceenii"! Radu Stefan e cu 4 ani mai tanar decat avea tatal sau cand a debutat pe ecraneicon photo

Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica jr, are toate calitatile sa ajunga la fel de mare ca tatal sau bunicul lui. In afara de faptul ca este atras de zona artelor, el avand deja cateva aparitii pe scena Teatrului de Comedie, baiatul seamana din ce in ce mai bine cu „liceanul” Stefan Banica, sau mai precis cu personajul MiIhai din cunoscuta productie romaneasca. 


Ultimele fotografii postate pe contul de socializare care-i apartine lui Radu Stefan arata o copie la indigo a lui Stefan Banica jr, pe vremea cand juca in cea mai populara serie pentru adolescenti din vremea comunismului.

„Liceenii” a avut premiera in 1986, cand Stefan Banica jr avea 19 ani, adica cu 4 ani mai mult decat are acum Radu Stefan. Chiar si asa, asemanarea dintre tata si fiu este izbitoare!

"Banica jr jr", cel mai frumos din liceu


Stefan Banica jr este foarte mandru de fiul sau, care anul trecut a castigat titlul de Mister Boboc la liceul la care invata. Tocmai de aceea, actorul l-a luat pe baiatul sau la cateva evenimente publice importante din ultima perioada.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri! 

icon video

Vedete

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri!

Madalina Ghenea da lovituta la nivel mondial cu rolul principal pe care il interpreteaza in “Smitten!”, o comedie romantica ce are la baza o poveste savuroasa.

Titlu secțiune