Vedete

Fiul lui Sile Camataru sufera enorm dupa tatal aflat in puscarie: „Mi s-au luat multe fara sa fiu intrebat! Va veni o zi cand o sa fie cum vreau eu!”

Dani, fiul lui Sile Camataru, a postat un mesaj din care reiese ca se simte neputincios ca nu poate face nimic pentru tatal aflat la inchisoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul lui Sile Camataru sufera enorm dupa tatal aflat in puscarie: „Mi s-au luat multe fara sa fiu intrebat! Va veni o zi cand o sa fie cum vreau eu!”icon photo

Intr-o postare adresata prietenilor apropiati, fiul lui Sile Camataru arata ca sufera dupa ce tatal sau a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare, intr-un dosar de infractiuni de violenta - santaj, camatarie, omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Fiul lui Sile Camataru. Dani spune ca i s-au dat multe fara sa ceara

Cu tatal aflat in puscarie, Dani Balint a scris mesajul: „Mi s au dat multe fara sa cer, e adevarat, dar mi s-au luat multe fara sa fiu intrebat. Chiar daca acum este mai greu va veni o zi cand o sa fie cum vreau eu”. (vezi ce a spus fiul lui Sile Camataru despre politicienii corupti)

Fiul lui Sile Camataru. Dani si-a tatuat piciorul stang

Mesajul scris de fiul lui Sile Camataru a fost insotit de o fotografie in care Dani isi etaleaza ultimele tatuaje, pe care si le-a aplicat pe piciorul stang, spatele si bratele fiind pline de desene. „Unicul cu stofa adevarata, esti detinator al tuturor calitatilor bune”, i-a transmis un amic lui Dani Balint.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune