Vedete

Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a oprit incinerarea! Regizorul l-a recunoscut pe baiat intr-un interviu de acum cativa ani

In urma cu ceva timp, regizorul a marturisit ca o femeie casatorita l-a ales pentru a fi tatal copilului sau. Sergiu nu a aflat niciodata daca baiatul pe care ea l-a nascut este al lui sau nu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


Regizorul a marturisit ca femeia care i-a cerut sa ii faca un copil era deja casatorita si pe sotul ei il chema, coincidenta!, Nicolaescu. Se pare ca fiul nelegitim a depus un act la Judecatoria Sectorului 1 pentru a stopa incinerarea cadavrului lui Sergiu, posibil pentru a preleva probe ADN pentru testul de paternitate, informeaza RTV.

Cererea depusa in cursul zilei de astazi nu a primit numar de inregistrare, deci nici termen de judecata, dar va amana incinerarea care era programata pentru maine, sambata, la ora 12:00 la crematoriul din Vitan.

"Astfel, va rog sa aveti in vedere ca am depus de asemenea o cerere privind stabilirea paternitatii fara de defunctul Sergiu Nicolaescu, iar singura proba care ar putea dovedi o astfel de paternitate risca sa fie distrusa pentru totdeauna prin procedura incinerarii dorita de sotia supravietuitoare", se arata in act.

"Era prin 1956, cred. A fost o femeie care m-a ales, să spun aşa. M-a ales să fiu tatăl copilului ei. Stătea pe aici, prin apropiere, într-o vilă mare, frumoasă. Era măritată. Roxana. Roxana Ghiaţă. Culmea, pe soţ îl chema tot Nicolaescu. Era inginer. Ea a născut un copil, un băiat. Sunt convins că era al meu. Dar a plecat în altă ţară, la scurt timp" a spus Sergiu Nicolaescu cand a implinit 80 de ani.


Fiul nelegitim al regizorului este stabilit in Dusseldorf, Germania.

"Mama mea nu a încercat să facă publică această informaţie, întrucât suntem o familie onestă. Am depus o cere pentru stabilirea paternităţii. Am aflat de la început de la mama mea că sunt fiul cunoscutului regizor", se arata in actul depus de presupusul fiul.

"Datorita pozitiei de persoana publica si notorie pe care o avea acesta, mama mea nu a incercat niciodata sa faca publica aceasta informatie intrucat suntem o familie onesta si care nu am cautat sa facem rau si sa aparem in presa pentru a starni scandaluri mediatice", mai scrie in cererea trimisa de acesta din Germania.

In cazul in care se poate reuni o comisie juridica pentru a cerceta acest dosar, e posibil ca incinerarea lui Sergiu Nicolaescu, programata maine, ar putea fi amanata.

"Ordonanta aceasta presedintiala este un instrument care poate amana incinerarea sau inmormantarea. Acest lucru se poate faca pana cand se pot preleva probe de ADN de la decedat. Atata vreme cat paternitatea poate fi stabilita si dupa decesul tatalui, aceasta ordonanta poate fi pusa in aplicare. Si maine se poate judeca aceasta ordonanta, daca ea are caracter urgent.", a spus avocata Paula Iacob la RTV

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune