Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV! Fiul Romanitei Iovan este bucatica rupta din tatal sau! Albert este un adevarat "Praslea", are mersul si privirea regretatului Adrian Iovan! Imagini emotionante cu creatoarea de moda si baiatul ei

Romanita este dedicata trup si suflet cresterii lui Albert, singura persoana care ii poate smulge un zambet nefortat, in orice circumstanta.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 5 feb 2016

Luna ianuarie este foarte dificila pentru creatoarea de moda. In urma cu doi ani, fostul ei sot, Adrian Iovan a decedat in urma teribilului accident aviatic din muntii Apuseni. Chiar daca Romanita nu mai era legata sentimental de pilot, pentru femeie a fost cumplit sa-i explice fiului ei, Albert, care atunci avea 9 ani, ce s-a intamplat cu tatal lui.

Viata insa merge inainte, iar relatia speciala dintre copil si mama lui a facut ca pustiul sa treaca peste pierderea parintelui.

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Romanita exact in momentul in care se pregatea sa-l ia de la scoala pe Albert. Tanarul in varsta de 11 ani invata la una din cele mai tari si costisitoare institutii de invatamant private din zona Pipera, dar creatoarea nu a tinut cont de bani pentru ca fiul ei sa primeasca o educatie aleasa.

Iar Albert pare o copie fidela a tatalui sau. Acelasi mers, aceeasi constitutie fizica, aceleasi miscari calculate. In momentul in care a iesit in curtea scolii, la finalul orei de sport, Romanita s-a luminat la fata, zambind larg, acel zambet sincer al unei mame bucuroase si mandre de fiul ei.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X