Vedete

Fiul vitreg al Gabrielei Firea i-a dedicat o poezie emotionanta mamei! Razvan este primul model androgin din Romania FOTO

Rasvan este fiul lui Razvan Firea, primul sot al Gabrielei Firea Pandele, primarul Capitalei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Fiul vitreg al Gabrielei Firea i-a dedicat o poezie emotionanta mamei! Razvan este primul model androgin din Romania FOTO icon photo

Fost sportiv, Rasvan Firea a murit in 2010, la doar 54 de ani, in timp ce era casatorit de 17 ani cu Gabriela Vranceanu Firea, actualul primar al Capitalei, care-i daruise un baiat, pe Tudor Stefan (22 de ani). Inaintea casniciei cu fosta prezentatoare tv, Rasvan Firea fusese insurat cu Carmen, o creatoare de moda cu care-l are pe Razvan.

Calcand apasat pe urmele mamei, Razvan s-a remarcat rapid in lumea mondena autohtona, devenind primul model androgin din Romania.

Fiul vitreg al Gabrielei Firea i-a dedicat o poezie emotionanta mamei. Carmen este creatoare de moda

Cu ocazia zilei de 8 martie, Razvan Firea si-a dezvaluit si latura sensibila atunci cand i-a dedicat mamei o poezie in limba engleza, care suna asa: "You are me and I am you/I am yours and you are mine/That’s a love I’m sure will never die/ Happy Mother’s Day! Love you mom!" a scris Razvan Firea pe Facebook, in dreptul unei fotografii cu el si cu mama lui, Carmen. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

icon photo

Vedete

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

Silvana Riciu a ajuns, in weekend, cu fiul ei, Luca, la spital! Cantareata a avut cateva zile de cosmar!

Titlu secțiune