Biz

Florin Piersic Jr, mesaj inedit de dragoste pentru iubita lui! Pana si apropiatii au fost uimiti de ce a putut sa spuna

Florin Piersic Jr este extrem de discret cu viata sa personala, iar in decursul anilor nu au fost multe ocazii in care sa vorbeasca despre iubitele sale.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 oct 2017

Cu toate acestea, se stie despre doua relatii serioase pe care actorul le-a avut pana acum, in ambele situatii partenerele sale daruindu-i si cate un copil. Prima relatie a fost cu actrita Dorina Chiriac, cei doi avand impreuna o fetita de 11 ani. Anul trecut, Piersic junior a devenit din nou tata, de data aceasta al unui baietel, mama copilului fiind Andreea, o tanara jurnalista.

Desi sunt impreuna de cativa ani, Florin Piersic si Andreea au aparut impreuna in public de putine ori, in special in perioada in care tanara era insarcinata si de cele mai multe ori nu stateau prea apropiati! Asa ca gestul de acum al lui Florin Piersic i-a uimit pe toti. “O poza de acum 4 ani. Bentita mi s-a destramat, dar noi am ramas exact la fel”, este mesajul de iubire, altfel, postat de actor pe pagina sa de socializare in dreptul unei fotografii-amintire din urma cu 4 ani.

Florin Piersic J si Andreea au devenit parintii unui baietel, Sasha, in ianuarie anul trecut. 

Vezi si imagini surprinse de paparazzi cu Florin Piersic si iubita sa

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X