Vedete

Florin Piersic nu poate dormi noaptea de focul ei! Ii cere iertare mamei sale moarte! Care este cel mai mare regret al marelui artist

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Florin Piersic nu poate dormi noaptea de focul ei! Ii cere iertare mamei sale moarte! Care este cel mai mare regret al marelui artist
 
Florin Piersic isi aminteste cu drag de zilele de sarbatoare petrecute alaturi de mama sa. Cu toate astea, actorul are un mare regret, ar da orice sa-si mai poata vedea macar o data mama si sa-i poata cere iertare, daca i-a gresit cu ceva.
 
"Cornuletele cu nuca erau facute de mama – aveau un gust extraordinar şi pe ele era zahăr de vanilie. Nu ştiu cât timp o să mai am să povestesc. Cea mai mare bucurie este să vă spun că fac bine, încă bine. După trei ani în care tatăl meu a stat la închisoare, întâlnirea părinţilor mei a fost tulburătoare. 
 
 
Atunci mi-am dat seama, nu numai atunci, întotdeauna, ce mamă am avut eu şi astăzi aş da orice, orice pe lume, viaţa mea aş dă-o ca să o mai văd o dată şi să-i spun: «Mamă, pe tine te-am iubit şi dacă te-am supărat vreodată cu ceva, că ştiu că te-am supărat, îmi pare atât de rău, că nu am somn. Iar tu ai avut totuşi bucuria să mă vezi în roluri mari şi să fii fericită şi să vin acasă»", a povestit Florin Piersic intr-o emisiune TV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune