Vedete

Florin Salam, emotionat total! Si-a auzit pentru prima data fata cantand! Betty a cantat "Adele-Skyfall", iar el a decretat: "Tati, esti SEFA"

Fiica lui Florin Salam ii mosteneste talentul tatalui. Betty a participat la un concurs in care a cantat o piesa extrem de grea a lui Adele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Ea s-a descurcat de minune si cei din juriu au spus clar ca are potential. Artistul si-a ascultat pentru prima oara fiica interpretand o melodie si a fost extrem de emotionat de cele vazute.

"E prima data cand i-am auzit vocea. Are voce de copil, dar Bety la cat esti de frumoasa esti oricum sefa. Foarte multi artisti se ajuta de studio, dar eu vreau ca fata mea sa cante live bine, eu d-aia am ajuns asa sus cu live-urile, nu studioul m-a ridicat. Eu o vad pe scena, e sefa mea, ochii mei, am emotii dupa ce am vazut aici la voi" a spus Salam la WOWbiz

"Visez sa cant cu tata pe scena. Eu vreau sa cant ce canta Antonia, nu ce canta tata  pentru ca imi place muzica usoara" a spus Betty imediat dupa ce a cantat piesa Skyfall.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!icon photo

Vedete

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!

Adelina Pestritu este o gravida pusa pe sotii. Vedeta are un simt al umorului de invidiat.

Titlu secțiune