WOW

FOTO! Loredana Chivu, plina de cosuri pe fata si pe spate! Blonda nu e perfecta, asa cum credea toata lumea! Vezi cum poate sa arate in realitate

Loredana Chivu e considerata una dintre cele mai sexy vedete din showbiz. Blondina are o silueta de invidiat pe care si-a facut-o nu doar cu dieta si sport, ci si cu interventii estetice. Cu toate acestea, nici ea nu e perfecta…
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 24 ian 2016

Loredana Chivu are o problema cu care se confrunta multe vedete de la noi, si anume cosurile. Blondina se “lupta” si ea cu bubele care i-au aparut pe chip si pe spate, numai ca, din fericire pentru ea, nu e o acne severa care sa-i creeze mari probleme, din cate se vede.

Recent, la o petrecere dintr-un club unde a fost ca sa intretina atmosfera, Lore abia a reusit sa-si acopere cosurile de pe fata. Blonda si-a pus mult fond de ten si pudra, insa unele cosuri nu au putut fi acoperite in profunzime.

Pe spate insa, din cauza tinutei decoltate, bubele s-au putut observa cu ochiul liber.

Fosta asistenta tv spera ca acneea sa nu-i invadeze chipul, asa ca foloseste tot felul de crème si tratamente ca sa scape de ea.

 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X