WOW

Foto | Nevasta lui Pepe, distractie intr-un club de manele, unde doua bombe au oferit un show erotic! Mihaita Piticu’ a cantat, Raluca a dansat, iar doua femei s-au sarutat!

In ultima perioada, Raluca, sotia lui Pepe, a inceput sa iasa tot mai des in cluburi, de zici ca nici nu e nevasta, nici mama cu doi copii mici acasa. Bruneta stie exact, se pare, sa-si organizeze timpul in asa fel incat sa-si indeplineasca si sarcinile acasa, de sotie si mama, si sa petreaca cu prietenele.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 mar 2016

Pepe are concerte garla, astfel ca noptile nu le prea petrece acasa, ci in cluburi sau localuri unde sustine spectacole. Si cum Raluca e tanara si are si o gasca de prietene, nu poate sa stea numai acasa cu cele doua fetite, asa ca iese si ea in cluburi, la distractie. In ultimele saptamani, sotia lui Pepe a fost vazuta in doua cluburi de fite din Capitala, unde se distra alaturi de amicele ei, iar recent, ea s-a dus cu gasca intr-un local unde se canta manele. Se pare ca Raluca asculta si acest gen de muzica, sau poate, cine stie, nu a dorit sa-si lase prietenele balta si a acceptat invitatia.

Bruneta s-a imbracat sexy, cu o rochita destul de decoltata si cu o crapatura pe picior… destul de mare, vestimentatie suficient de provocatoare incat sa atraga privirile masculilor. In club, in seara respectiva, a avut spectacol Mihaita Piticu’ care a facut un adevarat show, urcandu-se pe mese, si cantand live mai multe piese. Toata lumea dansa, se distra, ciocnea pahare sau se giugiulea. Doua tinere, lipsite de inhibitii, le-au oferit celor prezenti, un show mai putin asteptat. Fetele s-au sarutat pasional, in vazul tuturor, ipostaza desprinsa parca dintr-un film erotic!

Desigur, Raluca si-a vazut de treaba ei si s-a distrat cu gasca, ea stiindu-si clar statutul de sotie a celebrului Pepe.

Mai mult, Pepe se stie cu patronii si a si sustinut concerte in localul respectiv.

 

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X