WOW

Foto | Nevasta lui Pepe, distractie intr-un club de manele, unde doua bombe au oferit un show erotic! Mihaita Piticu’ a cantat, Raluca a dansat, iar doua femei s-au sarutat!

In ultima perioada, Raluca, sotia lui Pepe, a inceput sa iasa tot mai des in cluburi, de zici ca nici nu e nevasta, nici mama cu doi copii mici acasa. Bruneta stie exact, se pare, sa-si organizeze timpul in asa fel incat sa-si indeplineasca si sarcinile acasa, de sotie si mama, si sa petreaca cu prietenele.
STIRILE
WOW
Publicat Joi, 17 Martie 2016 14:49

Pepe are concerte garla, astfel ca noptile nu le prea petrece acasa, ci in cluburi sau localuri unde sustine spectacole. Si cum Raluca e tanara si are si o gasca de prietene, nu poate sa stea numai acasa cu cele doua fetite, asa ca iese si ea in cluburi, la distractie. In ultimele saptamani, sotia lui Pepe a fost vazuta in doua cluburi de fite din Capitala, unde se distra alaturi de amicele ei, iar recent, ea s-a dus cu gasca intr-un local unde se canta manele. Se pare ca Raluca asculta si acest gen de muzica, sau poate, cine stie, nu a dorit sa-si lase prietenele balta si a acceptat invitatia.

Bruneta s-a imbracat sexy, cu o rochita destul de decoltata si cu o crapatura pe picior… destul de mare, vestimentatie suficient de provocatoare incat sa atraga privirile masculilor. In club, in seara respectiva, a avut spectacol Mihaita Piticu’ care a facut un adevarat show, urcandu-se pe mese, si cantand live mai multe piese. Toata lumea dansa, se distra, ciocnea pahare sau se giugiulea. Doua tinere, lipsite de inhibitii, le-au oferit celor prezenti, un show mai putin asteptat. Fetele s-au sarutat pasional, in vazul tuturor, ipostaza desprinsa parca dintr-un film erotic!

Desigur, Raluca si-a vazut de treaba ei si s-a distrat cu gasca, ea stiindu-si clar statutul de sotie a celebrului Pepe.

Mai mult, Pepe se stie cu patronii si a si sustinut concerte in localul respectiv.

 

print
"Tinerele fete să fie deflorate de propriul tată sau unchi înaintea căsătoriei". Practici TERIFIANTE ale stramosilor nostri. Cruzime dusa la extrem
"Tinerele fete să fie deflorate de propriul tată sau unchi înaintea căsătoriei". Practici TERIFIANTE ale stramosilor nostri. Cruzime dusa la extrem
X