Biz

FOTO! Pe analistul politic Mugur Ciuvica il stie toata tara, dar stai sa vezi ce fiica frumoasa are!  Adolescenta invata foarte bine si cocheteaza cu modelingul!

Mugur Ciuvica, fost consilier al presedintelui Emil Constantinescu si actual invitat permanent al unui talk show politic, are o sotie frumoasa, Catalina, si doi mostenitori.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 feb 2016

In perioada in care Ciuvica a ocupat functia de consilier prezidential, Catalina a fost secretara lui Catalin Harnagea, fostul director al Serviciului de Informatii Externe (SIE).

Mugur Ciuvica si nevasta lui, care formeaza un cuplu solid si discret, pozele cu ei impreuna fiind rare, au un baiat si o fata superba care va implini in curand 16 ani.

Adolescenta Ana, mostenitoarea presedintelui Grupului de Investigatii Politice, are corp de manechin, chip angelic si totodata o inteligenta ascutita pe care si-o fructifica pe bancile scolii. Pustoaica are pasiuni care fac nota discordanta in peisajul tinerilor de astazi, aceasta fiind fascinata de lectura, muzee si expozitii.

Protagonista noastra cocheteaza si cu modelingul, Ana participand vara trecuta la un concurs de “miss”, pe litoral. Adolescenta a fost remarcata de mai multi designeri, dar principalul ei tel in prezent este sa obtina rezultate cat mai bune la scoala.

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X