Vedete

FOTO! Cat de mult a crescut baietelul Ioanei Tufaru! Nu mai are nimic in comun cu bebelusul firav care era externat in urma cu o luna!

Fiica Andei Calugareanu a nascut prematur, la 32 de saptamani de sarcina. Baietelul pe care l-a adus pe lume cantarea 1,760 kg si a fost tinut in incubator in jur de doua luni, pana cand s-a dezvoltat optim.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G., Lili Lascar


FOTO! Cat de mult a crescut baietelul Ioanei Tufaru! Nu mai are nimic in comun cu bebelusul firav care era externat in urma cu o luna!icon photo
Asa arata Luca Andrei in urma cu o lunaIoana Tufaru si bebelusul ei s-au externat de la maternitatea Sfantul Pantelimon la jumatatea lunii noiembrie si, in ciuda faptului ca era sanatos "tun", Luca Andrei  era mai mic si mai slab decat alti prunci de varsta lui.

Astazi insa, la o luna de la externare, nepotul Andei Calugareanu este intremat, plin de energie si  cu o pofta de mancare iesita din comun.

De curand, mama sa s-a pozat alaturi de el si se observa clar ca baietelul nu mai are nimic in comun cu fiinta plapanda pe care "Tufarii" o duceau acasa la finele toamnei.

FOTO! Cat de mult a crescut baietelul Ioanei Tufaru! Nu mai are nimic in comun cu bebelusul firav care era externat in urma cu o luna!
Astazi, micutul e plin de energie si emana sanatate

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune