Vedete

FOTO Ce bine arata fetele lui Dinu Patriciu! Maria si Ana au stralucit la un party organizat de clubul lor de fite!

Chiar daca sunt "parate" intr-o multime de procese legate de averea tatalui lor, fetele lui Dinu Patriciu se distreaza de minune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


FOTO Ce bine arata fetele lui Dinu Patriciu! Maria si Ana au stralucit la un party organizat de clubul lor de fite!icon photo
De la moartea lui Dinu Patriciu, decedat pe 19 august 2014, la 64 de ani, fetele mogulului s-au trezit implicate intr-o multime de procese legate de mostenirea fabuloasa a omului de afaceri. Ultima sotie a lui Patriciu, Dana, le-a chemat in instanta pe Ana si pe Maria, dar si pe mama acestora, Sabina, solicitand judecatorilor ca fetele sa justifice cheltuielile efectuate din banii parintelui din 2011 si pana acum!
FOTO Ce bine arata fetele lui Dinu Patriciu! Maria si Ana au stralucit la un party organizat de clubul lor de fite!
In ciuda citatiilor care se aglomereaza in cutia lor postala, Ana si Maria se distreaza ca fetele, in oras, la ultimul party desfasurat chiar la clubul familiei, din Dorobanti, cele doua aratand spectaculos!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune