Biz

FOTO! Ce vila smechera are Sorin Blejnar in Capitala! Fostul sef al Fiscului a investit o adevarata avere in finisajele casei din zona Domenii!

Fostul sef al Fiscului, Sorin Blejnar, a investit o gramada de bani in vila sa din Buucresti.
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 19 Februarie 2016 00:00

Sorin Blejnar si-a cumparat casa din zona Domenii in 2009, la vremea respectiva sustinand ca a achizitionat-o cu aproximativ 200.000 de euro. Antena 3 a dezvaluit, insa, ca vila a costat 499.900 de euro, iar seful Fiscului a fost audiat si in Senat pentru a se justifica,  mai ales ca erau neconcordante de sume in declaratiile sale de avere.

 

Ulterior, casa lui Blejnar, care in prezent este cercetat, fiind martor sau suspect in mai multe dosare, a ramas in vizorul presei. "După toate informaţiile, Blejnar a plătit mult mai mult decât a declarat, încurcându-se chiar şi în sumele de pe hârtie. Abia după cumpărare începe o altă poveste. Restaurarea vilei a durat doi ani şi a presupus mai multe finisări şi demolări, lucrările fiind departe de gustul pretenţios al proprietarului”, scria Cotidianul, care dezvaluia: "Casa a fost înălţată, a fost îmbogăţită cu o piscină interioară şi cu finisaje de lux, inclusiv picturi murale. Finisajele din casa "amărâtului” Blejnar pot fi evaluate între 150.000 şi 300.000 euro”. Tot presa a mai speculat ca Blejnar se gandeste sa vanda casa care i-a provocat atatea probleme.

print
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
X