Biz

FOTO! Ce vila smechera are Sorin Blejnar in Capitala! Fostul sef al Fiscului a investit o adevarata avere in finisajele casei din zona Domenii!

Fostul sef al Fiscului, Sorin Blejnar, a investit o gramada de bani in vila sa din Buucresti.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 feb 2016

Sorin Blejnar si-a cumparat casa din zona Domenii in 2009, la vremea respectiva sustinand ca a achizitionat-o cu aproximativ 200.000 de euro. Antena 3 a dezvaluit, insa, ca vila a costat 499.900 de euro, iar seful Fiscului a fost audiat si in Senat pentru a se justifica,  mai ales ca erau neconcordante de sume in declaratiile sale de avere.

 

Ulterior, casa lui Blejnar, care in prezent este cercetat, fiind martor sau suspect in mai multe dosare, a ramas in vizorul presei. "După toate informaţiile, Blejnar a plătit mult mai mult decât a declarat, încurcându-se chiar şi în sumele de pe hârtie. Abia după cumpărare începe o altă poveste. Restaurarea vilei a durat doi ani şi a presupus mai multe finisări şi demolări, lucrările fiind departe de gustul pretenţios al proprietarului”, scria Cotidianul, care dezvaluia: "Casa a fost înălţată, a fost îmbogăţită cu o piscină interioară şi cu finisaje de lux, inclusiv picturi murale. Finisajele din casa "amărâtului” Blejnar pot fi evaluate între 150.000 şi 300.000 euro”. Tot presa a mai speculat ca Blejnar se gandeste sa vanda casa care i-a provocat atatea probleme.

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X