Biz

FOTO EXCLUSIV | Se naste o idila? Vica si Bursucu’, apropieri periculoase! Cei doi s-au pupat si s-au luat in brate in platoul de la “Roata Norocului”

Vica si Bursucu au incins platoul de la “Roata Norocului”, cei doi nu s-au putut abtine si, in timpul filmarilor pentru emisiune, s-au imbratisat, s-au alintat si chiar i-am surprins sarutandu-se.
STIRILE
WOW
Publicat Joi, 25 Februarie 2016 00:00

Vica si Bursucu s-au imbratisat si chiar s-au sarutat

Imaginile surprinse la filmarea editiei in care Vica este invitata la “Roata Norocului” lasa loc la multe interpretari. Apropierile, glumele si chiar saruturile dintre Vica si Bursucu i-au facut pe toti cei prezenti in platou sa se intrebe daca nu cumva asistau la nasterea unei idile intre cei doi.

Imbracata neobisnuit de “cuminte”, in pantaloni si cu o camasa incheiata destul de mult, Vica a facut spectacol. Ea nu s-a putut abtine sa fie mai mereu in apropierea lui Bursucu, sa-l atinga, sa-l faca sa o ia in brate si chiar, sa-l sarute la un moment dat.

Emisiunea cu Vica invitata va fi difuzata duminica, de la ora 20.00, la Kanal D.Cand erau unul langa altul, Vica il tinea de brat pe Bursucu

print