Biz

Foto Exclusiv! Prima fotografie cu Dj Harra si “Dorel" impreuna! Actorul si dj-ita traiesc o frumoasa poveste de iubire, pe care, insa, prefera sa o tina secreta

In urma cu cateva saptamani, s-a zvonit ca Dana Neacsu, alias Dj Harra, ar avea o relatie cu nimeni altul decat celebrul actor Mihai Rait Dragomir!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 26 feb 2016

Zvonul ca Dj Harra si Mihai Rait Dragomir s-ar iubi in secret pare sa prinda contur! Recent, in presa s-a scris ca celebrul actor Mihai Rait Dragomir s-ar fi cuplat cu Dj Harra si ca de cateva saptamani traiesc o frumoasa poveste de dragoste, in secret.  Mai mult, Dj-ita si-ar petrece majoritatea timpului in locuinta actorului, semn ca intre ei ar fi un inceput de relatie serioasa…

La vremea respectiva, actorul care-l interpreteaza pe “Dorel” intr-un serial cunoscut nu a facut vreo declaratie cu privire la acest subiect, iar Dj Harra nu a infirmat si nici nu a confirmat, ea rezumandu-se la “Nu comentez”.

Probabil cei doi sunt la inceput de relatie si nu doresc deocamdata sa o faca publica. Cu toate acestea, Dj-ita obisnuieste sa mearga la spectacolele lui, dupa cum sustin surse din showbiz.

Mai mult, un cititor fidel al site-ului WOWbiz.ro a trimis la adresa redactiei, [email protected] o fotografie cu Dj Harra si Mihai Rait Dragomir impreuna! In imagine, cei doi zambesc si sunt lipiti unul de celalalt, insa nu sunt in tandreturi sau fac alt gest care sa dea de inteles ca intre ei ar fi o relatie amoroasa.

“Dana si Mihai se intalnesc, ea a fost la cateva spectacole de ale lui, dar nu frecventeaza locuri aglomerate. Se vad in localuri mai retrase”, sustin surse din showbiz.

Mihai Rait Dragomir (35 de ani) a incheiat in urma cu cateva luni, o relatie de mai bine de trei ani pe care a avut-o cu Ioana Chiorcea.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X