Stiri

FOTO EXCLUSIV! Emotionant! Vezi ce a aparut la mormantul Aurei Ion

Aura Ion, tanara studenta la Medicina, al carei destin a fost brusc frant in accidentul aviatic din Apuseni, continua sa impresioneze pe toata lumea. Era tanara, frumoasa, desteapta si avea multe vise.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


FOTO EXCLUSIV! Emotionant! Vezi ce a aparut la mormantul Aurei Ionicon photo
Aura Ion avea 23 de ani si era studenta la Medicina Militara. Viata ei s-a sfarsit brusc in urma accidentului aviatic din Muntii ApuseniAura continua sa ”traiasca” in amintirea familiei, a prietenilor, a celor multi care abia acum, dupa moarte, au cunoscut-o si au indragit-o pe tanara. Mormantul ei din cimitirul Ghencea Militar din Capitala este intotdeauna plin de candele aprinse si de flori. La loc de cinste se afla un tablou, realizat de prietenii ei de pe facebook, cei care au realizat pagina “Respect Aura Ion”.
FOTO EXCLUSIV! Emotionant! Vezi ce a aparut la mormantul Aurei Ion
Acesta este tabloul de pe mormantul Aurei

Tabloul a fost realizat de un tanar admirator al Aurei in doua exemplare. “Al doilea tablou a ajuns la mormantul Aurei si in multe din paginile voastre de Fb . As vrea sa-i multumesc lui Octavian (n.r. creatorul tabloului) pentru acest gest si sa va multumesc tuturor celor care apreciati pozele si videoclipurile pe care le lansez mereu in amintirea eterna a Aurei Ion”, a scris unul dintre prietenii virtuali ai tinerei, postand si o fotografie de la mormant.

Va vine sa credeti care este principala problema, la ora actuala, a anchetatorilor in cazul accidentului aviatic: Aura Ion primise aprobare sa urce in avion?

Destainuiri emotionante ale surorii Aurei Ion: "Ne-am fi dorit sa fi fost inconstienta, sa nu fi simtit durerea! Gandul asta ne doare cel mai tare"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovniciloricon photo

Stiri

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovnicilor

Pentru crestini, perioada Postului Pastelui este una speciala din punct de vedere spiritual.

Titlu secțiune