Vedete

FOTO EXCLUSIV! Sanziana Buruiana a nascut! Blonda a adus pe lume o fetita de 3 kilograme! Iata prima poza cu bebelusul

Sanzi a adus pe lume, in urma cu cateva minute, primul ei copil, o fetita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


FOTO EXCLUSIV! Sanziana Buruiana a nascut! Blonda a adus pe lume o fetita de 3 kilograme! Iata prima poza cu bebelusulicon photo
Sanziana Buruiana a nascut astazi, prin cezariana, la un spital de stat, o fetita de 3 kilograme care a primit nota 9 in primul minut de nastere, dupa care a primit 10, dupa cum au spus cadrele medicale.

Sanzi a plans de fericire. “A luat-o in brate si a pupat-o. A spus ca fetita seamana cu mine”, ne-a declarat Zuluf, emotionat pana la lacrimi.

Taticul Zuluf a avut si el mari emotii si a lacrimat cand si-a vazut micuta. “Am tinut-o in brate si e atat de mica… Cand am luat-o in brate a deschis ochii si s-a uitat la mine. E un sentiment unic, nu-l pot descrie in cuvinte. Sunt foarte emotionat. Sunt cel mai fericit”, a declarat Nicolae Zuluf pentru WOWbiz.ro.

FOTO EXCLUSIV! Sanziana Buruiana a nascut! Blonda a adus pe lume o fetita de 3 kilograme! Iata prima poza cu bebelusul

Micuta va purta numele de Izabela Stefania Ioana.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"icon photo

Vedete

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"

Desi au trecut trei zile de la producerea crimei odioase de la metrou, in urma careia o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, ecourile atacului se mai aud inca.

Titlu secțiune