Biz

FOTO! Toata Romania il stie pe Reghe, dar ai idee cum arata barbatul cu care Prodanca are doua fete? Fostul sot al sexy-impresarei are o tipografie si a deschis in Romania o academie de baschet! Tibi a fost casatorit 7 ani cu Ana Maria! Uite cum arata sotia lui actuala!

Tibi a fost primul sot al Prodancei, cu care a ramas in raporturi foarte bune si dupa divort.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 mar 2016

Tibi si Ana Maria la nunta lorPana sa-si refaca viata alaturi de Laurentiu Reghecampf, Ana Maria Prodan (42 de ani) a mai ajuns o data la altar, in 1998, cand s-a casatorit cu Tibi (39 de ani), pe vremea aceea baschetbalist la Steaua. Cei doi au trait cativa ani peste Ocean, acolo unde s-au nascut si cele doua fete ale cuplului, Rebecca (16 ani) si Sarah (15 ani).

In 2006 insa, Tibi si Ana Maria au divortat de comun acord, ramanand insa prieteni foarte buni, asa cum aveau sa o recunoasca, de-a lungul timpului, si el, si ea. Fetele au crescut alaturi de tatal lor, care intre timp s-a recasatorit cu Irina. Tibi detine inca din 2005 o tipografie performanta, cu care face bani frumosi, fostul sot al Prodancei inaugurandu-si in Romania, in ianuarie 2014, si o apreciata Academie de Baschet.Tibi si actuala sotie, Irina

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X