Actual

DEZVALUIRI | Ion Iliescu locuieste intr-un apartament de lux achizitionat la un pret ridicol! Pentru locuinta din vila situata in Primaverii, fostul presedinte al tarii a platit doar 7.000 de dolari!

Fostul presedinte Ion Iliescu locuieste intr-o vila din cartierul Primaverii, in care a cumparat un apartament la un pret ridicol!
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 15 Ianuarie 2016 00:00

Ion Iliescu, presedinte al tarii in doua mandate, 1990-1996 si 2000-2004, locuieste impreuna cu sotia sa, Nina, intr-o casa din cartierul Primaverii, pe care a achizitionat-o la inceputul lui 1997, dupa ce pireduse alegerile prezidentiale. "Spre sfârșitul anului 1996, când oamenii lui Iliescu au simțit că vor pierde puterea în favoarea lui Emil Constantinescu, premierul Nicolae Văcăroiu a emis o Ordonanță prin care chiriașii își puteau cumpăra locuințele. Viorel Hrebenciuc, șef al Secretariatului General al Guvernului, a semnat în perioada august-noiembrie 1996 peste 50 de ordine speciale prin care apropiații PDSR au achiziționat de la RAAPPS locuințe luxoase, situate în cartierele Primăverii și Dorobanți, la prețuri cuprinse între 1.000 și 15.000 de dolari”, scria Evenimentul zilei. "Ion Iliescu și-a cumpărat apartamentul din strada Moliere cu 55 de milioane de lei. Curtea de circa 1.000 mp i-a fost dată în proprietate, printr-un act administrativ, de către premierul Călin Popescu Tăriceanu, în perioada mandatului său, deoarece fostul președinte Ion Iliescu nu era proprietar și pe terenul din jurul imobilului”, a mai dezvaluit ziarul.Tinand cont ca in 1997, cand Iliescu si-a cumparat locuinta, dolarul a atins pragul de 7.700 de lei, inseamna ca cei 55 de milioane de lei dati de Iliescu echivalau cu aproximativ 7.100 de dolari, o suma ridicola.

print
Pe cine praznuiesc astazi toti credinciosii din intreaga lume - Este sarbatoare mare in lumea ortodoxa
Pe cine praznuiesc astazi toti credinciosii din intreaga lume - Este sarbatoare mare in lumea ortodoxa
X