Vedete

FOTO Marian Godina si-a publicat pe Facebook fluturasul de salariu. Cat castiga pe luna ca politist

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


FOTO Marian Godina si-a publicat pe Facebook fluturasul de salariu. Cat castiga pe luna ca politisticon photo

 
Marian Godina si-a facut public fluturasul de salariu. Satul sa fie intrebat cati bani castiga, politistul din Brasov s-a decis sa le arata tuturor.
 
"Pentru că e tot e astăzi Ziua Fericirii, m-am dus să îmi iau fluturaşul de salariu. Se temeau unii că poliţiştii au salarii nesimţite şi chiar îmi cereau să spun ce salariu am.
 
Ăsta e salariul meu pe care l-am luat pe 14 martie, pentru luna februarie.
 
Vă las să studiaţi şi să trageţi singuri concluzia. E mult sau puţin, după aproape 11 ani de poliţie?
 
Ca să nu se interpreteze că vreau să induc în eroare, precizez că 229 de lei mi s-au oprit pentru plata telefonului personal. Deci fără telefon, la "total acordat pe card" ar fi fost 3045 lei. Da, ştiu, trebuie să îmi fac un abonament de telefonie mai convenabil", a scris Godina pe contul personal de socializare.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune