WOW

FOTO socant! O romanca a fost batuta, abuzata sexual si umilita de un serif din Canada - Motivul este simplu: e imigrant

Simona Tibu este o romanca de 41 de ani care s-a mutata un Canada unde profeseaza ca stomatolog.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 aug 2013

Femeia mergea pe autostrada 21 spre cabinetul ei din Edmonton in momentul in care a fost oprita de un politist pe motocicleta. Cand a ajuns in dreptul ei, i-a dat un pumn in geam somand-o sa il deschida. Simona s-a conformat si i-a spus ca pentru gestul lui nu ii va prezenta actele necesare si il va filma cu telefonul mobil.

Spusele ei l-au enervat mai tare pe politist care a lovit-o in brat: „În acel moment, a devenit foarte violent. M-a lovit în braţul drept, m-a învineţit, mi-a smuls telefonul din mâini şi m-a somat să ies din maşină”, povesteşte românca.

Dupa ce a iesit din masina, romanca a fost lovita peste sani de politisul care incepuse sa isi bage pelvisul in ea. Incidentul a fost filmat de mai multi oameni care au oprit cand au vazut ce se intampla si au sunat la 911.

„Am simţit o lovitură în cap, apoi m-a izbit cu capul de asfalt până când m-a umplut de sânge. Apoi mi-a zis: «Acum o să te calc în picioare»”, povesteşte Tibu.

Ca urmare a plângerii formulate de româncă, autorităţile au demarat o investigaţie, iar ofiţerul acuzat a fost suspendat de pe teren şi lăsat la muncă de birou.

„A crezut că sunt o imigrantă săracă şi pentru că mi-am apărat drepturile... a decis să-mi dea o lecţie”, spune Tibu, conform adevarul.ro.

print
Stiripesurse.ro
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
X