WOW

FOTO socant! O romanca a fost batuta, abuzata sexual si umilita de un serif din Canada - Motivul este simplu: e imigrant

Simona Tibu este o romanca de 41 de ani care s-a mutata un Canada unde profeseaza ca stomatolog.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 aug 2013

Femeia mergea pe autostrada 21 spre cabinetul ei din Edmonton in momentul in care a fost oprita de un politist pe motocicleta. Cand a ajuns in dreptul ei, i-a dat un pumn in geam somand-o sa il deschida. Simona s-a conformat si i-a spus ca pentru gestul lui nu ii va prezenta actele necesare si il va filma cu telefonul mobil.

Spusele ei l-au enervat mai tare pe politist care a lovit-o in brat: „În acel moment, a devenit foarte violent. M-a lovit în braţul drept, m-a învineţit, mi-a smuls telefonul din mâini şi m-a somat să ies din maşină”, povesteşte românca.

Dupa ce a iesit din masina, romanca a fost lovita peste sani de politisul care incepuse sa isi bage pelvisul in ea. Incidentul a fost filmat de mai multi oameni care au oprit cand au vazut ce se intampla si au sunat la 911.

„Am simţit o lovitură în cap, apoi m-a izbit cu capul de asfalt până când m-a umplut de sânge. Apoi mi-a zis: «Acum o să te calc în picioare»”, povesteşte Tibu.

Ca urmare a plângerii formulate de româncă, autorităţile au demarat o investigaţie, iar ofiţerul acuzat a fost suspendat de pe teren şi lăsat la muncă de birou.

„A crezut că sunt o imigrantă săracă şi pentru că mi-am apărat drepturile... a decis să-mi dea o lecţie”, spune Tibu, conform adevarul.ro.

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X