Biz

FOTO! Tanara care a spus despre Carmen Serban ca e lesbiana a ajuns de nerecunoscut! Uite cum arata astazi Claudia, care s-a ingrasat enorm! Pentru ca a mai hartuit si alta femeie, fata a fost condamnata la un an si o luna de inchisoare!

Tanara din Piatra Neamt care a implicat-o pe Carmen Serban intr-un scandal urias acum 4 ani s-a ingrasat enorm, dar nu a renuntat la "obiceiuri".
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 mar 2016

La inceputul anului 2012, Claudia Ilie (23 de ani), din Piatra Neamt, a sustinut public ca ar fi intretinut relatii intime cu manelista Carmen Serban. Cantareata a negat cu vehementa acest lucru, dezvaluind doar ca a ajutat-o pe fata, o admiratoare insistenta de-a ei, atat si nimic mai mult. Ulterior, si Claudia a recunoscut ca nu este nimic adevarat din ceea ce a spus despre solista, dar se pare ca nu a renuntat inca la "obiceiuri". Asa se face ca, in 2014, Ana Claudia Ilie a repetat figura, pretinzand acum ca a avut legaturi amoroase cu o afacerista din Focsani! Imediat, familia femeii a depus plangere pentru amenintare, hartuire, distrugere si santaj, in iulie 2015 Judecatoria Focsani condamnand-o pe Claudia la 1 an, 11 luni şi 10 zile de închisoare, dar cu suspendare! Problemele cu justitia se pare ca si-au lasat amprenta pe fizicul Claudiei, care s-a ingrasat enorm in ultimul timp.

print
Stiripesurse.ro
Romanca de 19 ani, violata in Italia de un batran de 74 de ani! Motivul pentru care nu i-a spus nimic mamei ei te va face sa plangi
Romanca de 19 ani, violata in Italia de un batran de 74 de ani! Motivul pentru care nu i-a spus nimic mamei ei te va face sa plangi
X