Biz

FOTO! Tanara care a spus despre Carmen Serban ca e lesbiana a ajuns de nerecunoscut! Uite cum arata astazi Claudia, care s-a ingrasat enorm! Pentru ca a mai hartuit si alta femeie, fata a fost condamnata la un an si o luna de inchisoare!

Tanara din Piatra Neamt care a implicat-o pe Carmen Serban intr-un scandal urias acum 4 ani s-a ingrasat enorm, dar nu a renuntat la "obiceiuri".
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 18 Martie 2016 01:00

La inceputul anului 2012, Claudia Ilie (23 de ani), din Piatra Neamt, a sustinut public ca ar fi intretinut relatii intime cu manelista Carmen Serban. Cantareata a negat cu vehementa acest lucru, dezvaluind doar ca a ajutat-o pe fata, o admiratoare insistenta de-a ei, atat si nimic mai mult. Ulterior, si Claudia a recunoscut ca nu este nimic adevarat din ceea ce a spus despre solista, dar se pare ca nu a renuntat inca la "obiceiuri". Asa se face ca, in 2014, Ana Claudia Ilie a repetat figura, pretinzand acum ca a avut legaturi amoroase cu o afacerista din Focsani! Imediat, familia femeii a depus plangere pentru amenintare, hartuire, distrugere si santaj, in iulie 2015 Judecatoria Focsani condamnand-o pe Claudia la 1 an, 11 luni şi 10 zile de închisoare, dar cu suspendare! Problemele cu justitia se pare ca si-au lasat amprenta pe fizicul Claudiei, care s-a ingrasat enorm in ultimul timp.

print
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
X