Biz

Creatoarea Ana Radu, rasfat cu...shopping la Roma!

STIRILE
WOW
Publicat Luni, 5 Noiembrie 2012 18:22
class="container_poza_articol_center" style="">

 

Tanara creatoare de moda a lasat pentru cateva zile atelierul de moda si s-a urcat in avion cu destinatia Roma. In acest oras, Ana Radu se simte ca acasa. A locuit doi ani in acest oras si se intoarce de fiecare data se intoarce cu aceeasi placere.

Pentru ca obiectivele turistice nu mai sunt straine pentru ea, Ana a dat iama in magazinele luxoase si s-a rasfatat asa cum ii place oricarei femei. Printre noile sale achizitii din garderoba se numara o pereche de pantofi din ultima colectie Louboutin si o geanta Dior, de peste 2000 de euro. (A. G.)

print
HOT pe facebook ACUM!
VIDEO EXCLUSIV! Doamne, ce proportii a luat iar Minodora! Si-a taiat degeaba stomacul! Cantareata... VIDEO EXCLUSIV | "Uite-le, uite-le! Uite pitipoancele!" Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu au... Oana Turcu si-a aratat fata nemachiata! Uite cum arata la 42 de ani! Gigi Becali o sa se supere grav! Fratii cu cainele s-au intors la cersit si s-au mutat din nou pe... Cum a trait Corina Danila cel mai penibil moment din viata! Iubitul ei i-a daruit un inel, ea a...