Biz

VIDEO De la ce a pornit scandalul? Anastasia Spahina, batuta de fosta ei partenera, "Papusa Barbie"

Anastasia Spaghina (19 ani ) si Valeria Lukyanova (21 de ani) erau, pana nu demult, cele mai bune prietene si partenere. Cele doua ucrainience au devenit celebre datorita felului in care imita papusile. Recent, fetele s-au certat si s-a ajuns la bataie. Sifonata a iesit Anastasia Spaghina.
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 30 Noiembrie 2012 11:09

Cele doua fete s-au certat pentru prima data pe un site de socializare. Anastasia Spaghina a scris pe Facebook ca a fost invitata in Japonia, unde urma sa fie intervievata de o televiziune de top. Valeria a raspuns acid: "Au intrebat si de mine? Sunt cea mai populara Papusa Barbie din lume, e ciudat ca n-au intrebat de mine". Anastasia si Valeria au continuat dialogul si s-au acuzat reciproc de mai multe lucruri murdare.

Totul parea sa se fi terminat cu cearta de pe site-ul de socializare, insa n-a fost asa. Zilele trecute, Anastasia si Valeria s-au intalnit intamplator si au inceput sa se certe. De aici, a fost doar un pas pana la bataie. Pasul a fost facut de Valeria. Dupa "paruiala", Anastasia a postat pe canalul sau de Youtube un filmulet in care isi arata vanataile.

 

print
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
X