WOW

Incredibil! Fiul lui Dinu Maxer e deja artist! Copilul are deja primul videoclip la nici 2 ani

Dinu si Deea Maxer, o familie de artisti, asa cum ei isi spun, isi doresc nespus de mult ca si fiul lor, Andreas, sa le paseasca pe urme. Nici macar nu a implinit doi anisori, iar parintii l-au facut artist!
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 30 Noiembrie 2012 16:53

Dinu si Deea Maxer au descoperit ca fiul lor in varsta de un an si noua luni ar avea inclinatii muzicale. Pornind de la un cuvant banal pe care micutul il rosteste de nenumarate ori, parintii s-au gandit ca ar putea sa-i faca o piesa si, de ce nu, si primul lui videoclip. Zis si facut! “Andreas ii spune bunicii Bunda, nu Buni, asa cum l-am invatat. Si toata ziua prin casa auzi numai Bunda, Bunda, Bunda. Si de aici a plecat ideea de a-i face o piesa”, a declarat Deea pentru WOWbiz.ro.

Munca mai grea a avut taticul Dinu, caci s-a chinuit cateva zile ca sa faca videoclipul piesei. “Piesa se  numeste “Baby Boogie”, ne-a luat doua zile ca sa o inregistram si trei ca sa filmam. Andreas este foarte neastamparat si a fost greu sa filmam cu el. Clipul e realizat la noi in casa, in camera lui, cu jucariile lui. Deea i-a dat niste bratari de la ea, ce am avut noi. Cel mai greu a fost momentul in care l-am asezat peste cateva CD-uri intinse pe jos. Pur si simplu nu a vrut sa stea. Cum incepeam sa filmez se ridica. Pana la urma, m-am gandit sa-l pacalesc. I-am pus casti in care se auzea melodia lui preferata. Are o melodie cu un trenulet. Si asa am reusit sa-l filmam”, a povestit Dinu Maxer pentru WOWbiz.ro.

 

 

print
Tanarul din Caracal care a murit aparandu-si cel mai bun prieten putea fi salvat, sustine un martor! Barbatul face dezvaluiri socante
Tanarul din Caracal care a murit aparandu-si cel mai bun prieten putea fi salvat, sustine un martor! Barbatul face dezvaluiri socante
X