Vedete

Fratele Biancai Dragusanu a primit 83 de lovituri pe nedrept de la politisti! "Doctorii i-au spus ca daca nu il baga atunci in operatie, murea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Fratele Biancai Dragusanu a primit 83 de lovituri pe nedrept de la politisti! "Doctorii i-au spus ca daca nu il baga atunci in operatie, murea"icon photo
Bogdan, fratele vitreg al Biancai Dragusanu, si-a revenit cu greu dintr-o bataie crunta, primita de la un echipaj de politie. Bogdan Dragos se afla intr-o localitate de langa Timisoara, impreuna cu un partener de afaceri, atunci cand o masina de politie le-a blocat drumul.

Ce-a urmat pare desprins din filmele horror.

 "Ne aflam exact aici. Suntem la Mosnita, langa Timisoara. Aici am stat de vorba cu clientul, aproximativ 20 de minute, dupa care am plecat. Am vrut sa mergem sa vedem ce se mai construieste in zona. Asta e meseria noastra. Am luat-o spre Mosnita Veche. Radu (prietenul lui) stia, mai fusese in zona.
 Bogdan povesteste ca la intoarcerea in oras a avzut doua masini de politie.

 Aveam cumva o frica, pentru ca aveam aceste folii negre la masina. Mi-a sarit in ochi Politia. ne-au oprit calea, am franat, eu am apucat sa deschid usa, iar unul din ei m-a tras afara din masina.


Am cazut pe jos. Mi-au pus un genunchi pe cap si m-au intrebat unde sunt actele. Imediat dupa au inceput sa ma bata. Nu imi mai aduc aminte mare lucru, abia dupa ce am vizualizat imaginile. Mi-au dat picioare in cap, mi-au dat la coaste, doua persoane. Nu ne-au spus nimic, cautau un al treilea individ, despre care banuiau ca ar fi cu noi in masina."
, a povestit Bogdan.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune