Paparazzi

Fratele faimosului Pepe canta senzational! Spectaculosul Giani Pascu, intr-o interpretare de zile mari a melodiei "Parla piu piano", coloana sonora a celebrei serii cinematografice "Nasul" | VIDEO

Giani Pascu, sau Giani Arcobaleno, cum ii place sa se prezinte, i-a facut o surpriza muzicala unui bun prieten, interpretand in stil de mare star italian o piesa extrem de cunoscuta
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 iun 2017

Giani Arcobaleno este un nume respectat in lumea mondena a Capitalei, chiar daca a preferat mai mereu sa ramana in umbra mult mai cunoscutului sau frate, Ionut Pascu, alias Pepe.

Fratele mai mare al cantaretului a trecut printr-o mare cumpana a vietii, pierzandu-si fiul de numai 17 ani intr-un teribil accident rutier, dar cu toate acesta a continuat sa sustina ca-si simte baiatul mai mereu in apropiere, ca primeste semnale de la el si chiar au mod propriu de comunicare.

Pana la nenorocirea petrecuta in 2007, Giani Pascu era un tip extrem de jovial, sufletul petrecerilor la reuniunile apropiatilor. Necazul l-a schimbat in mare masura, dar barbatul care este mare fan al Italiei si a celebrei serii "Nasul", are momente in care stie sa rupa ritmul si sa faca spectacol, dovedind ca face parte dintr-o familie cu inclinatii clare spre muzica.

Saptamana trecuta, Giani a fost invitat la petrecerea aniversara a unui bun prieten, Remus, iar la un moment dat, cei prezenti l-au rugat sa ia microfonul pentru a interpreta piesa care il reprezinta cel mai bine, si anume celebra piesa "Parla piu piano", coloana sonora a la fel de celebrei serii "Nasul". 

Fratele lui Pepe a facut senzatie, dovedind ca are o voce la fel de buna ca si fratele sau, in uralele asistentei si ale sarbatoritului, bucuros de cadoul muzica surpriza primit de la prietenul Giani. 

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X