Vedete

Fratele lui Kim Jong-un avea viata de MAGNAT inainte sa fie lichidat! Kim Jong-nam mergea in vacante de lux si localuri de fite

Detalii picante din viata fratelui dictatorului Coreei de Nord. Kim Jong-nam, fratele vitreg a lui Kim Jong-un, ducea un trai luxos. El chiar avea si o pagina de facebook, lucru interzis oamenilor obisnuiti din tara condusa de tiranul de la Phenian.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Fratele lui Kim Jong-un avea viata de MAGNAT inainte sa fie lichidat! Kim Jong-nam mergea in vacante de lux si localuri de fiteicon photo
Pe internet, Kim Jong-nam posta diverse fotografii in care aparea numai in locatii selecte din intreaga lume. El incerca o multime de activitati scumpe, precum cursele cu barcile de viteza.

El aprecia pe Facebook si un club japonez, unde poti intalni numai fete sexy, acesta fiind si principalul motiv pentru care clientii viziteaza localul. De asemenea, Kim Jong-nam era un mare admirator al lui Vladimir Putin si al fratelui sau vitreg.

Totusi, dupa ce a fost exilat din Coreea de Nord, el a preferat sa fie cat mai discret pe retelele sociale, avand doar 139 de personae in lista de facebook.

Kim Jong-nam ar fi fost assasinat de doua femei pe aeroportul din Kuala Lumpur, Malaezia. Se crede ca suspectele l-ar fi intepat cu ace otravite pe Kim Jong-nam.

Fratele lui Kim Jong-un avea viata de MAGNAT inainte sa fie lichidat! Kim Jong-nam mergea in vacante de lux si localuri de fite

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune