Vedete

Fratele lui Smiley nu vrea sa auda de muzica! Vezi ce i-a raspuns cand artistul i-a propus sa mearga impreuna la studio!

Filip Maria este fratele mai mic al lui Smiley.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Fratele lui Smiley nu vrea sa auda de muzica! Vezi ce i-a raspuns cand artistul i-a propus sa mearga impreuna la studio!icon photo
Fratele lui Smiley nu vrea sa auda de muzica! Vezi ce i-a raspuns cand artistul i-a propus sa mearga impreuna la studio!
Chiar daca are un frate foarte talentat care face melodii pentru mai toti artistii din Romania, tanarul nu isi doreste sa isi incerce norocul in muzica.

Filip si Andrei (numele real al lui Smiley) seamana foarte bine, asa ca se intampla ca, din cand in cand, sa fie confundati.

"M-a confundat cineva la semafor, o doamna in varsta. Se uita insistent la mine si a inceput sa tipe: E Smiley!",
a spus el pentru WOWbiz.Filip a povestit ca fratele sau facea multe nazbatii in copilarie. "Arunca de la etajul opt cu multe obiecte", a precizat tanarul

Filip Maria a spus ca nu are de gand sa se apuce de muzica. "M-a intrebat daca vreau sa cant si eu. Aveam vreo 17 ani, dar l-am refuzat. M-a mai chemat o data in studio, mi-a mai dat o sansa, dar eu tot nu am vrut", a povestit el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune