Vedete

"Gabi Cristea a plecat de acasa pentru ca era pedepsita dur de parintii ei! Tatal o certa, iar mama o incuia in camera cand gresea!" - Vezi ce membru din familia ei face dezvaluiri bomba

Eugeniu Cristea, tatal Gabrielei Cristea, continua duelul cu fiica sa si o acuza de moartea sotiei sale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Totusi, lucrurile par sa fi stat altfel in case lor, iar Gabriela a fost determinata sa plece de acasa si sa ii ignore din cauza comportamentului agresiv al parintilor fata de ea.

"Fiica mea nu m-a contactat. Eu nu am numarul ei ca sa pot vorbi cu ea.", a dezvaluit Eugeniu Cristea la Acasa TV.

Unchii Gabrielei spun ca ruptura intre familia ei si vedeta de televiziune s-a produs in urma cu 20 de ani cand Gabi a fugit de acasa. Totul s-a tras de la pedepsele dure pe care le primea de la parinti, dar si de la certurile tatalui ei.

"Gabriela se ferea mereu de tatal ei. A plecat odata de acasa sa prezinte Cerbul de Aur la Brasov. Apoi a plecat la mare. Tatal ei a certat-o foarte tare pentru ca a plecat la mare fara sa anunte. Maica-sa a incuiat-o in camera la ei. Gabi a sarit geamul si a plecat. A stat in televiziune la Bogdan, primul ei iubit. De atunci s-au racit relatiile intre ei. Ea nu a venit la noi de 20 de ani. Nu a venit nici la nunta baiatului meu, nici la inmormantarea bunicilor.", a povestit Aurica, matusa Gabrielei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri! 

icon video

Vedete

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri!

Madalina Ghenea da lovituta la nivel mondial cu rolul principal pe care il interpreteaza in “Smitten!”, o comedie romantica ce are la baza o poveste savuroasa.

Titlu secțiune