Biz

"Gabi Cristea a plecat de acasa pentru ca era pedepsita dur de parintii ei! Tatal o certa, iar mama o incuia in camera cand gresea!" - Vezi ce membru din familia ei face dezvaluiri bomba

Eugeniu Cristea, tatal Gabrielei Cristea, continua duelul cu fiica sa si o acuza de moartea sotiei sale.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 feb 2013

Totusi, lucrurile par sa fi stat altfel in case lor, iar Gabriela a fost determinata sa plece de acasa si sa ii ignore din cauza comportamentului agresiv al parintilor fata de ea.

"Fiica mea nu m-a contactat. Eu nu am numarul ei ca sa pot vorbi cu ea.", a dezvaluit Eugeniu Cristea la Acasa TV.

Unchii Gabrielei spun ca ruptura intre familia ei si vedeta de televiziune s-a produs in urma cu 20 de ani cand Gabi a fugit de acasa. Totul s-a tras de la pedepsele dure pe care le primea de la parinti, dar si de la certurile tatalui ei.

"Gabriela se ferea mereu de tatal ei. A plecat odata de acasa sa prezinte Cerbul de Aur la Brasov. Apoi a plecat la mare. Tatal ei a certat-o foarte tare pentru ca a plecat la mare fara sa anunte. Maica-sa a incuiat-o in camera la ei. Gabi a sarit geamul si a plecat. A stat in televiziune la Bogdan, primul ei iubit. De atunci s-au racit relatiile intre ei. Ea nu a venit la noi de 20 de ani. Nu a venit nici la nunta baiatului meu, nici la inmormantarea bunicilor.", a povestit Aurica, matusa Gabrielei.

print
Stiripesurse.ro
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
X