WOW

Gabi Cristea raspunde acuzatiilor! "Da, am facut un avort"! Vezi cum si-a motivat gestul!

Gabi Cristea a fost acuzata ca a suferit, in tinerete, mai multe avorturi. Fosta vedeta de televiziune a recunoscut ca a facut un avort cand avea 19 ani, dar a marturisit ca a recurs la aceasta metoda fiindca a avut complicatii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: V.P.


Invitata la emisiunea WOWbiz, Gabriela Cristea a acceptat sa faca lumina in trecutul ei si sa ofere explicatii pentru toate acuzatiile care i s-a adus. Dupa ce a vorbit despre relatia cu parintii ei, fosta vedeta de televiziune a vorbit si despre "avorturile" de care a fost acuzata, multe speculatii aparand chiar si in presa.

Gabi Cristea a recunoscut ca a facut un avort, cand inca nu implinise 20 de ani. Ea a explicat ca nu a vrut sa scape de copil, ci a avut niste complicatii si din acest motiv a recurs la acest gest.

"Am avut o interventie fiindca am avut complicatii. Am facut un avort. Aveam 19 ani. Dar, am stat internata cateva zile in spital. Cine a alimentat chestia asta ar trebui sa citeasca putin despre ce inseamna viata sexuala", a spus Gabi, la WOWbiz.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!icon photo

Vedete

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!

Adelina Pestritu este o gravida pusa pe sotii. Vedeta are un simt al umorului de invidiat.

Titlu secțiune